Micra CAT 17/S3 pultba építhető tömegmérő mérleg + vonalkód szkenner

Micra CAT 17/S3SZKENNERREL EGYBEÉPÍTETT MÉRLEG



 

A szkenneres mérleg két egység funkcionális kombinációja egy burkolaton belül. A digitális leolvasással rendelkező, modern elektronikus mérleget egybeépítettük a legközkedveltebb típusú vonalkód leolvasókkal.

KIALAKÍTÁS
 
A szkenneres mérleg a pénztári pultba épített, illetve a pénztárgép terminálhoz kapcsolt univerzális mérő-szkennerként működik. Ez a megoldás elsősorban az önkiszolgáló boltoknak készült, beleértve a folyamatosan működő szuper- és hipermarketeket.


FUNKCIONÁLIS ELŐNYÖK
 

• Javítja a rendszer kontrolláltságának hatékonyságát.
• Regisztrálja a mért termékek eladását, a következők kiküszöbölésével:a vásárló nem teheti meg, hogy egy olcsóbb termék vonalkódját ragasztja a mért termékre, illetve azt sem, hogy a mérést és a címke ráragasztását követően további termékeket tegyen hozzá a mért mennyiséghez. Így a lopás megakadályozható.
• Megnöveli az önkiszolgáló osztályokon található mért termékek kosaras eladásait.
• A megvásárolt, jó minőségű termékek mennyiségét általában a vásárlók diszkréciója határozza meg, amennyiben az a pénztári pultnál kerül mérésre.
• A mérleg megbízhatósága és tartóssága a stabil, nagyon nagy túlterhelést is elviselő mérőegységnek köszönhető. A mérleg kiváló minősége, együtt az egybeépített szkenner stabil és megbízható működésével, kielégíti minden folyamatosan működő bolt elvárásait.
• A készülék elnyűhetetlen: a mérleg külső konstrukciós részei rozsdamentes acélból készülnek, így megfelelnek a legszigorúbb higiéniai követelményeknek, és ellenállnak a rozsdásodásnak.A belső fém konstrukciós elemek galvanizáltak.
• Külön megrendelésre a mérleg valamennyi fém része készülhet rozsdamentes acélból.
• A készülék konstruckiós kialakítása révén könnyen tisztán tartható.
• A készülék RS 232-es interfészen keresztül képes kommunikálni a különböző tipusú pénztárgépekkel, illetve POS terminálokkal.

Micra CAT 17/S3A berendezés minden típusa megfelel a metrológiai elvárásoknak.

A szkenneres-mérlegek minden esetben a MICRA-Metripond Kft.-nél kerülnek hitelesítésre, amennyiben a mérleg részegységei a szkennerbe kerülnek beépítésre (vízszintes-függőleges szkennerek – például CAT 17/S4/15/PC; CAT 17/S4/15/MA). Azokban az esetekben, amikor a szkenner a mérlegbe kerül beépítésre (fekvő típusú szkenneres-mérlegek esetén – például CAT 17/S3/15/292x292mm) a mérleg a szkennertől függetlenül is hitelesítésre kerülhet.
Külön kérésre lehetőség van a mérleges rész egyéb, az alábbiakban nem említett gyártótól származó szkennerhez való hozzáillesztésére is.